Underbar helg!

Vi har haft det riktigt bra där uppe! Sitter i götet och det är faktiskt skönt att vara hemma samtidigt som det hade varit skoj att kunna stanna en dag till!

Lördag kväll spenderades i Härkeberga hos Storebror och Linda och vi hade extremt kul! Speciellt med badankan Ernst :) Det va ju mammas och Hellenas födelsedagar som firades! Vi ska fira nyår hos dom med och längtar redan tills dess! Vi har så grymt roligt :) Och dessutom så har deras utomhus-jacuzzi kommit då, så det blir ju lätt badande!
Några bilder från kvällen:

               
   
           

Och på söndagen va det dags för globen!! Är en så härlig stämning och tryck där inne :) Va kul att träffa på lite distansvänner med!
Men det som verkligen tar priset är ju fransmannen! Han är en sån grym kommunikation med sina hästar, snacka om att man ligger i lä! Visst, jag är inte direkt okunning på den fronten och mina hästar kan grunderna och följer en lösa, stannar, backar, kommer och så men det är verkligen helt fantastiskt att se bandet mellan dom här! Han hanterar 5 och sen 6 hästar samtidigt! Jag tar mina en åt gången :) Jag måste verkligen bygga på mina NH-kunskaper och utveckla det som framför allt Ferrari redan kan!

          

På vägen hem idag stannade vi till i Enköping och hälsade på Åsa och hennes nyfödda lilla Emma! Hur söt som helst va hon! Känns så konstigt att många av ens vänner har skaffat barn eller är gravida. Alla har blivit så vuxna på nått sett... Utom lilla jag :)

Nu i veckan väntar det mycke pyssel med hästarna och mattepluggande. Ev. åker jag upp i helgen igen, men det är verkligen inget säkert. Mycke som ska fixas om det ska vara möjligt. Syster vill ju så gärna att jag kommer upp till hennes forskningsgrej!

Premiär!

Är skönt att vara uppe nu! I förmiddags så hade Fredrik premiär på Zettan!
Allt gick bra och Zettan är verkligen en ängel :)
Fredrik tyckte faktiskt att det va roligt och han va så modig att han vågade trava :)
Bildbevis :
Ikväll ska vi till Edvin och Linda o parta! Ska bli grymt kul!! Och imorgon är det såklart GLOBEN!

Snart bär det av!

Om några timmar bär det av upp mot sthlm :) Har en kanonhelg framför mig och jag vet att den kommer bli minst lika härlig som jag tror!

Bloggar mer där uppifrån! Trevlig helg på er :)