På väg :)

Nu sitter vi i bilen på väg upp till mor o far!
Det har varit full rulle hela morgonen med hästar, matteprov och gymmet, men som sagt - nu e vi på väg!
Skönt att ha en så liten smidig dator som e lätt att ta med :)

Vi åker hem på söndag så det kommer bli så skönt att stanna några fler dagar än vad det brukar bli när vi sticker upp! Ska träffa Linnéa också, vilket ska bli så underbart!! Det va verkligen inte igår vi sågs!
Härom natten drömde jag om henne och mig när vi va typ 7 år och åkte pulka i backen vid Skälbygård!
Tänk att vi har blivit så stora nu. Vad tusan hände?

Förhoppningsvis får jag upp Fredrik på Zettan igen så vi kan ta en liten uteritt! Men det är nog inga problem, han verkar inte alls negativ till lite ridning! Han har bara ett krav - att han får rida Zettan!

Snart!

Snart bär det av uppåt i landet igen! Eller ja, imorgon :) Jag o Fredrik ska fira nyår hemma hos Edvin och Linda! Kommer nog bli en mycket trevlig kväll med god mat, vin och jacuzzibadande :)

Håller just nu på o tvättar och pluggar matte... Inte jättekul men jag får vara lite nyttig för Ia kommer hit senare och då blir det knappast något sånt gjort!

Har varit ute och gått en långpromenad med Ninja idag. Både jag och hon va rätt trötta när vi kom hem igen, 2 timmar va vi ute och tittade på konstiga saker ;)

:)

Nu va julen för det här året avklarat! Det har varit en mycke trevliga juldagar med släktingar från både min och Fredriks sida :)
Som tur e så har ju julen varit lite vit, men nu är det bara blankis överallt! Inte speciellt trevligt...

Sitter hos Fredrik nu och väntar på att han ska komma hem. Blir en liten vända ner till Park Lane ikväll för lite dans med Ia och Mickan!

Ciao!