Dags för en liten resa uppåt i landet!

Yes, imorgon åker vi upp till mamma och pappa :) Nu ska vi visserligen åka hem redan på torsdag så det blir bara en kortis för att åka upp och lämna bilen som behöver lite omplåstring av pappa, men hur som helst. Det är alltid underbart att komma hem till det huset och stallet!

På torsdag åker vi som sagt ner igen. Med nån av päronens bilar, förmodligen pappas. Sen kommer dom ner med min bil nästa helg när det är Vedemaritten :) Längtar till den, ska bli kul att rida lite fortare! Ser inte allvarligt på tävlingen alls, utan det är bara en träning!
Men vi ska hålla lite tempo :) Blir ett kanonbra träningspass inför A9!

Nu i påsk kommer Edvin & Linda ner, vi följeåker ner på torsdag eftermiddag. Ska bli grymt kul, speciellt med en favorit i repris på Diamond Dogs på lördag :)

Jag har intervalltränat Ferrari idag och han känns kanon fräsh! Egentligen skulle jag rida till hovslagaren, men klantiga jag hade tagit fel på dag. Det är imorgon han ska skos! Som tur är så har jag en underbar hovslagare som åker ut till stallet imorgon och skor honom så jag kan åka upp mot sthlm ändå!

Ninja blev verkad här om dagen så nu är hon fin i fötterna igen :) Lilla tjejen är så go! Nu ikväll stod jag och ryktade henne 1 timme, det är så mysigt att pyssla med henne, hon njuter verkligen. Det kommer känns tomt utan henne i sommar...
Hon kommer att vara på bete under juni, juli & augusti hos mamma och pappa, men sen vill jag allt ha tillbaka henne ;)
Efter Polen-resan första helgen i september får jag se till att köra ner henne till Sveriges framsida igen!
Fastnar mer och mer för denna goa tjej!

:)

Nu känner man verkligen att våren är på väg med stormsteg! Normalt gillar jag inte när det regnar, men det har regnat lite i helgen och det är faktist underbart :)
Snön är borta och med lite sol nu så kommer blommorna och grönskan på ett kick!

Att våren är på väg e iaf en tröst i eländet... Min bil är trasig och ska till verkstaden imorgon. Så typiskt! Gillar inte att ha trasig bil! Det är nått med VF... Förmodligen ligger bromsen på eller så.
På tisdag ska den även besiktigas, så vi får se vad den får för dom ;)

Igår va vi på inflyttningsfest i Högsbo, även om varken jag eller Fredrik va på värsta partyhumöret så hade vi ändå trevligt. Det va rätt gött att sitta i soffan och bara snacka :)
Vi kom hem ganska sent och jag har sovit som en stock! Ända dagen på över en vecka som jag inte har blivit väckt av en väckarklocka :) Tror jag sov till klockan ett...
Fredriks kompis Johan sov över och jag kan ju säga att det är helt underbart att vakna till gitarrspelande, speciellt när det är 2 gitarrer och dom spelar "fade to black", "nothing else matters" och massa annat härligt.
Imorgon ska jag ta en lång och mysig skrittrunda på min lilla prins och på tisdag ska det ridas till hovslagaren, så det blir Freddie som får åka och besiktiga bilen! Nu när all snö är borta ska äntligen snösulorna och brodden plockas av :) Det känns verkligen ocskå som ett vårtecken!

Gabrielle ox, 1989 - 2006

Idag är det 4 år sedan Gabbie dog. Saknaden efter henne är fortfarnade enorm, både hos mig och mamma.
Det var en underbar och speciell häst som gjorde ett starkt intryck på väldigt många. Alla reagerade på henne på distansbanorna.
Älskade Gabbie.
Maj 2001, Tjocka Zettan har Ferrari i magen :)


Hösten 2003.