Hela tiden plugg, men lite vila i helgen :)

Dygnen innehåller alldeles för få timmar om ni frågar mig. Dagarna bara susar förbi och jag gör inget annat än är i skolan, pluggar eller är hos Ferrari och där emellan kläms Fredrik och vänner in!
Vi har en monstertenta på fredag nästa vecka så jag bor i princip i böcker och föreläsningsanteckningar.

I och med att dagarna susar förbi så närmar sig ju också den lilla trippen uppåt i landet :) På fredag drar jag och Ia till mor & far och den kommande helgen innehåller bl.a Fjällnora med Dariim, utgång i huvudstaden och marknad i Örsundsbro :) Åter på västkusten på måndag!


Roadtrip i vintras!

Igår, idag & imorgon :)

Igår hade vi en exkursion som tog hela klassen i en buss mot Trollhättan och Uddevalla plus lite småstopp där emellan. Vi hade det riktigt trevligt och kollade på bergarter, vattenfall, slättberg, skalbankar, fd. skålskred, jättegrytor, grottor mm. Häftigt!
Men dagen blev lång och Fredriks och min planerade filmkväll flyttades fram lite i tidsschemat vilket resulterade i att vi sovit bort typ halva dagen :)
.
Snart åker jag och Freddie mot Ferrari och ikväll drar jag mig till Mölndal för att ha världens bästa kväll med min Sandris! Fredrik åker till Stefan & Carro för att vid 04.00 titta på Mr. Olympia, live från Las Vegas.
Heja Branch!
.
Branch Warren
.
Imorgon ska jag leka med Ferrari i rundcorallen, plugga en massa och följa med Ia till tatueraren. Alltid bättre att se andra plågas ;) Jag måste säga att jag blir sugen på att göra fler jag med, men samtidigt tycker jag inte det finns någon lämplig plats för något nytt... Ryggen, höften och vristen duger fint! Vill inte ha för mycket och jag vill inte förändra någon av dom jag har heller... hmm! Men sugen blir man!

Snart dags för den första....

....distansen för Dariim :) Jag rider clear-rounden på Fjällnora på honom nästa helg! Ska bli sååå mysigt! Jag och Ia tar bilen och sticker upp över helgen och vi kommer ha det grymt bra! Dessutom får jag träffa min lilla, eller förmodligen numera stora, Ninja :) Saknar henne som tusan!

Annars då? Jodå, dagarna rullar på och det är plugg, plugg och åter plugg hela tiden! But I like it :) Kursen vi håller på med nu, processer i naturen, är jätteintressant och det är hur kul som helst! Jag måste säga att jag mår riktigt bra, ända ner i själen!

Ferrari mår toppen, men är inte nöjd med att vila! Mycket understimulerad och bara väntar på att få arbeta. Det får bli rundcorallen för hans del! Där inne kan man hitta på allt möjligt roligt och Ferrari gillar att använda huvudet och lösa problem :) Kanske kan fixa nån liten labyrint eller så... hmm... Idér flödar!