Ferrari, baby!! Oohh yeeees!!!

Jajjamensan, Ferrari för hela slanten! Och den här gången pratar jag INTE om min fina fyrbenta Ferrari utan nu pratar vi RIKTIGA grejer!!

Jag har världens bästa pojkvän, vill bara poängtera det! Han prickade så rätt han bara kunde när det gällde min 25 årspresent. Jag fick köra en Ferrari!! Helt galet, men jag har faktiskt kört en :) Det har alltid varit drömbilen som funnits med i huvudet jämt. I tonåren hade jag minsann inga pojkband på väggarna utan bara Ferrarisar! Jag blir fortfarande helt salig när jag tänker på att jag körde, jag har blivit kär -- ännu mer kär än vad jag redan var, i bilen alltså ;)

Hur som helst, det enda jag fick veta på födelsedagen (som var i måndags förra veckan) var att på lördag skulle vi åka från lägenheten vid halv två. Fredrik hade inte sagt en flaska eller gett någon ledtråd heller så jag visste verkligen inte vad som väntade. Många olika tankar snurrade visserligen i huvudet, men att köra Ferrari var inte en av dem! Så underbar överraskning. När jag förstod var det va som skulle ske blev jag helt adrenalinfylld!

Jag körde på Göteborgs gator i 20 minuter och det finns inget ord som kan beskriva det, tyvärr! Ni får använda eran fantasi :) Motorljudet var inte nådigt och växla ner i Lundbytunneln och dra på... Shit, ryser av bara tanken!! Instruktören var dessutom hur härlig som helst! pitlane.se rekommenderas starkt!
Bilen i fråga var av modellen F430 F1, 2008 årsmodell, 4,3 liters V8:a och 490 häst! Den kostar bara 2 miljoner i inköp och 52 000 om året i försäkring ;) Nån som vill ge mig lite pengar? Hahah :)

Skönheten:Snyggare häck finns inte!

 

 

Nu så!

Uppdateringsdax! Dygnets alla timmar fylls upp till max och hinna med bloggande är, måste jag tyvärr säga, ganska lågprioriterat. Ska jobba inatt och ska snart åka till stallet, men nu har jag en liten stund över! Har förövrigt skrivit på 6 månaders provanställning och har ett arbetsschema fram till årsskiftet, känns mycket bra!! Nattpasset i lördags förra veckan var det verkligen full rulle! Det kändes som att precis hela Kungsbacka skulle åka taxi exakt samtidigt och växeln skickade ut körningar konstant och starx före 4 försökte dom peppa oss förare lite :)Och i måndags fyllde jag 25! Herregud, hur gick det till? Jag blev väckt av att älskling som kom sjungandes in i sovrummet med paket och Daimtårta med 25 ljus i, hur mysigt som helst! Sen var vi och såg Bilar 2 och övrig tid låg vi bara hemma i soffan och hade det allmänt bra! Imorgon ska min 25 årsdag firas med ja, jag vet helt ärligt inte exakt vad. Fredrik har nått fuffens för sig och säger att vi måste gå från lägenheten vid 13.30, hmm... Spännande! På kvällen blir det iaf utgång!Mamma köpte bilder av Pauline Högdahl som var och fotade på Isaberg, här är några av dom:
Målgången :)

Isabergsritten 80 km.

Ferrari gick som en klocka hela dagen och ökade hastigheten mer och mer! Det blev seger i klassen och då även i DM. Han är i riktigt fin form och detta var verkligen perfekt inför utmaningen som väntar i Danmark om en månad, snacka om att jag längtar!! Tack till älskling, svärföräldrarna, svägerskan och Agneta som utförde hinknissearbetet mycket mycket bra!

Jag har tyvärr inte ridit Isabergsritten innan, men det måste göras om! Välarrangerad och trevlig plus en mycket fin bana. Väldigt backig dock, men lite utmaning ska det vara! Ferrari tog de rejäla stigningarna väldigt bra och drog upp tempot mer och mer allt efter tiden gick. Första slingan på 30 km snittade vi 15,8 km/h, andra slingan på 31 km blev snittet 18,3 km/h och sista slingan om 19 km slutade på snittet 20,8 km/h! Totalen blev en ridtid på 4 h, 30 min & 24 sek - 17,8 km/h :)

Han mår jättebra så här efter ritten och kom i full galopp i hagen idag, mjuk i musklerna och kanonfin i benen :) Nu väntar en veckas vila för hans del, som han inte kommer tycka är ett dugg trevligt men matte vet bäst ;) Sen är det 2 veckors träning och några dagars lullande innan vi beger oss till Lökken!
För min del väntar det mycket jobb nästa vecka - me like it! Ska passa på att tömköra Filur en del nästa vecka med,  Min andra lilla snutt!


Slutbesiktning på G!


Snart prisutdelning.


Dags för prisutdelningen för DM.


Finaste Rarri!