Filur

Hittade dom här bilderna från när vi var på besök hos mamma och pappa i somras, det vankas grillning och Filur skulle minsann vara med! Gullegrisen :)

Tävlingsplanering.

Mycket trevligt med en elithäst och en unghäst måste jag säga! Det är trevligt att kunna åka ut på lite fler ritter och mysa på Clear Rounder gjorde man inte igår direkt. Indianen är ju 5 nästa år och har därför mycket utbildning framför sig, det viktiga är att han kvalar in till unghästfinalen i Sveg som går av stapeln första helgen i oktober.
Målet med Ferrari är såklart att kvala in och komma med till VM i England som går i slutet av augusti. Det gick som ni vet inget vidare med VM-kvalet i Danmark i höstas så ett nytt försök ska göras i Tyskland i vår. Och blir det inget VM för Ferraris del blir det OBS-ritt i danmark istället i början av augusti.

Indianen

14/4     Sämsholmsritten      40 km

3/6       A9-ritten                 40 km

30/6     Uppsalaritten           50 km

8/9       Tjustritten               50 km

6/10     Sveg, Unghästfinal   45 km

Ferrari

31/3     Paaren im Glien, GER     160 km CEI***

19/5     Göingeritten, SWE          80   km CEI*

??26/8  VM, Euston Park, GBR    160 km CEI****??

??5/8    Molsridtet, DEN             160 km CEI***??

Ingen rubrik.

Ska försöka hitta tillbaka till motivationen, men det är f*n segt. Förr tyckte jag ju det var kul att blogga men inte längre, det går väl i vågor antar jag. I´ll do my best.

Tänkte börja med att göra i alla fall 2 läsare nöjda - Jonna och Liza som kommenterade det förra inlägget.
Jonna: Ferrari kommer att trailas 1 gång i veckan från och med januari, från mitten av februari och början av mars blir det 2 gånger i veckan då han ska starta VM-kval ganska tidigt på säsongen. Det blir distanspass och galoppjobb varannan vecka och så ökar jag på intensiteten allt eftersom veckorna rullar på. Indianen kommer att trailas varannan vecka ungefär, det han behöver finns i Onsala :)

Liza: Självklar babe, här kommer några!

Dackeritten, Liza & Milos:


Hästarna har ju även flyttat till det nya stallet, flytten gick jättebra och hästarna har installerat sig fin fint!


Indis & Ferraris boxar.

Sen har jag också köpt mammas och pappas hästtrailer så dom har fått köpa sig en ny, har tyvärr ingen bild på den nya men ska ordna det! Och på tal om köp så har jag ju köpt mig en mycket fin bil och betydligt nyare än min gamla Ford Escort!

Och här e den! Volvo V70 summum, AWD, 2008 årsmodell, D5, 6 växlad manuell, 11000 mil, skinnklädsel. Man kan nog inte säga så mycket mer än att den är helt fantastisk! I love it! Har ägt den i hela 9 dagar nu! :) Hahah.Annars är det väl som vanligt, förutom att jag legat hemma de två senaste dagarna för att jag blev påkörd bakifrån i taxin och har haft ganska ont i nacke och rygg! Dumma människa som uppenbarligen körde lite för fort. Jag stod still och blinkade vänster och rätt som det var så smällde det bakifrån... tack för det. Men men imorgon ska jag jobba igen och likaså hela julen. Julkänsla vad är det? Sen blir det jobb i alla mellandagarna och ledigt nyår! Yippie!! Nyår kommer bli helt fantastiskt! Men mer info om det kommer när det närmar sig ;)

Har faktiskt redan planerat nästa inlägg, ska försöka komma igång igen. Så gott och väl jag kan i alla fall. Nästa inlägg blir tävlingsplaneringen för mina 2 små prinsar! Caio.