Bröllop på G!

24 Februari idag och det betyder att sötaste lilla Emma fyller 1 år! :) Det är också 1 år sedan Zettan gick bort. Saknar henne massor och hon har vimlat i huvudet till och från under hela dagen. För övrigt så har jag varit i stallet i hela dan, åkte i förmiddags och kom hem vid 7-tiden. Ferrari fick tappskon påslagen och vi hade ett härligt träningspass om 4 timmar. Filur fick också röra lite på fläsket i form av 1 timmes skogspromenad :)

Imorgon åker Freddie och jag till Sundborn, Dalarna för att på lördag ska Malou och Patrik gifta sig!!! Ska bli så mysigt och jag kommer förmodligen böla hur mycket som helst ;) Vigseln äger rum i Sundborns kyrka på lördag och sen blir det mat och festligheter på Carl Larsson - Gården! Jag vet att min kära syster yster kommer vara hur vacker som helst!

Jahopp.

Allt rullar på. Vi har sjukt mycket att göra i skolan nu bara och det är inte speciellt trevligt! Men jag försöker få ihop det så gott det går. Ferraris träning rullar på fin fint och han är i riktigt fin form måste jag säga. Han ligger perfekt "i fas" enligt min planering. Fast igår var han klantig och trampade av sig HF sko under kantringen. Jag märkte det inte förrän jag skulle skritta hem från banan så jag har inte en aning om hur länge han galopperade på snö och is med 3 skor, men men det gick ju uppenbarligen bra ändå! Hovslagaren kommer imorgon och slår på en ny vintersko.

Proppen till Gartow har kommit och jag gillar det! När proppen till en tävling, som man längtat så länge efter, kommer blir jag alltid lite varm! Det känns att det inte är så många veckor kvar och som jag sa - I like it!!

Något speciellt ni vill veta? ;)


Världens bästa misse! Mors och fars Busan. Även kallad Two Face ;)

Byta stall.

Jepp, nu var det dax för stallbyte igen. Eller till hösten iaf. Trivs så oerhört bra på Frebo men det är för långt bort och i längden så kommer det inte att hålla. Det är rena turen att jag inte har heldagar i skolan varje dag och tiden räcker knappt ändå. Men den största anledningen är att min hästsituation, till 99%, kommer se helt annorlunda ut till hösten! :)

Jag vill hitta ett stall runt Landvetter med omnejd och gärna ett travstall eller i alla fall ett stall där det ligger en travanläggning i närheten! Det är perfekt att kantra på travbanor :) Landvetter ligger dessutom "in i landet" (jag vill inte ha ett stall så nära havet) och omringas av hur mycket skog och backar som helst! Jag har hört mig för lite och letandet är i full gång.


Apropå ingenting så älskar jag den är bilden på Filur!