Daddy :)

Har precis kommit hem från skolan och ska snart åka till stallet, Ferrari ska skos idag :) Men snösulorna och brodden får sitta minst en skoperiod till! Så mycket vår är det inte här ännu, men det vore faktiskt skönt om snön kunde försvinna helt snart. Det där med att plocka av hästen vinterskorna har jag alltid sett som ett vårtecken!

Vad har hänt senaste tiden då? Vi var ju uppe på storebrors 30-årskalas som var lovely och sen vi kom hem sent i söndags har det inte hänt så mycket. Jag är väl mest i stallet - som vanligt :)

Det var verkligen tur att vi åkte upp till familjen förra helgen för på lördagsförmiddagen hände det en liten incident med bilen. Jag och Fredrik tog min bil till Enköping för att köpa oljefilter (pappa skulle alltså serva bilen) och på vägen hem smällde det till rejält under bilen och den började låta som jag vet inte vad... På med varningsblinkers och ut o kika. Avgasröret hade gått av framför den främre ljuddämparen och hängde i backen! Kanonkul att köra hem 20 km i 20 km/h.

Men jag har världens bästa pappa som köpte nytt system och fixade bilen under söndagen! Nu går den iaf som en klocka och besiktning väntar i feb/mars.


Service pågår!

30 :)

Storebror Edvin fyller 30 år på lördag och då blir det party med hela tjocka släkten :) Jag och Fredrik åker upp med bilen imorgon. Men först ska jag upp tidigt och åka till stallet, det väntar ett backpass för Ferraris del. Sedan ska jag på föreläsning 13.15 - 15.00 och efter det åker vi! Fredrik den lycko-osten har inget i skolan imorgon. Hemfärden beräknas bli på söndag eftermiddag!

På gårdagens promenad med Filur sprang jag med honom en bit, inte jättefort men tillräckligt för att han skulle få in en rytmisk galopp och hålla den. Han är bara för söt!! Så roligt att springa när han ligger som en liten hund vid ens sida och den vansinnigt gulliga galoppen är ju alltid ett plus ;) Min kondis behöver tränas upp lite bara!Idag var jag ute i Onsala och hälsade på farmor och farfar, trevligt! Det är mysigt att komma dit ibland, utsikten över kungsbackafjorden laddar alltid upp batterierna lite extra! Fjorden är istäckt utom vid farmor och farfars strand där en liten bäck rinner ut. Så i den "lilla dammen" var det fullt med söta ankor :)Nu ska jag kolla klart på handbollen! Kom igen nu Sverige för f*n!! Håll i detta! Det hade inte varit fel med platser i Scandinavium just nu! Caio :)

Allt på topp!

Yes, allt är på topp! Finns inte så mycket mer att säga än det :) Träningen rullar på och känns super, jag har nog aldrig varit så här motiverad. Känns så bra! Ferrari ska vara vaccinerad före den 22:a så imorgon ska jag slå en pling till distriktarna!

Filur den lilla gullegrisen är hur pigg som helst och trivs med sina små promenader, men nu känns det att han vill göra lite mer. Jag ska dra igång med trickträningen snart så han får lite stimulerat huvud, när det töat lite mer ska han även få följa med som handhäst runt slingan :)

Redovisning av grupparbetet imorgon och på onsdag börjar ny kurs. Nytt år - nya tag :)