Kortis!

Blir bara en snabb uppdatering, ska åka till stallet och göra galoppjobb med Ferrari, 2x40 minuter blir det i värmen! Helgen var kanon :) Härligt midsommarfirande, 50 årsfest för faster, bus med kattungar, lite ridande på både Dariim och Ninja men mer om helgen kommer senare :) Måste laga lite mat nu!

Här gick det segt!

Det känns inte som att det var så länge sen jag bloggade, men det var det tydligen! Har det hänt nått spännande då? Nja, det kan jag inte påstå. Livet rullar på. Ferrari är helt bra i sin karled och tränas på, dock trampade han av sig ena framskon under distanspasset i söndags. Klantskallen. Fick på ny sko igår så nu är vi igång igen, han ska gå svängen om baltaredsberget och slalombacken imorgon och sen blir det 3 dagars vila. Ser mycket fram emot Uppsala nu och bitterheten över Florac börjar lägga sig, tror jag.

På fredag morgon flyger och jag Freddie upp till sthlm och ska spendera helgen där med midsommarfirande och 50-årsfest. Trevligt! Efter helgen blir det lite taxikörande för min del och sen är det ju BIG 4!! Efter, den garanterat oförglömliga konserten, åker jag och mina 2 prinsar (Filur och Ferrari) upp till mor och far. Sen är det ju som sagt Uppsala. Har en känsla av att de 2 kommande veckorna kommer gå super fort!


Nere på Göinge:

Foto: Pauline Högdahl

Lite bitter.

Sitter och tänker på EM. Det här suger, jag ville verkligen tillbaka! Men men, det är väl bara att bita i det sura äpplet. Jag försöker knuffa undan tankarna och blicka framåt mot Uppsala och framför allt Lökken, men idag är det svårt. Hade man varit miljonär hade man kunnat åka till Polen första helgen i juli då kvalet ska vara satt innan den 8 juli, men det gäller att vara lite realistisk! Fast leka med tanken kan man alltid göra när man är lite nere. "Polenhelgen" är det dessutom Maiden och The Big 4 här hemma. Vi har ståplats biljetter till The Big 4 och den konserten vill jag inte missa! Så jag får försöka fokusera på den istället för att sitta här leka med tanken att åka till Polen.

Detta kommer bli grymt!!


Ferrari har blivit jättefin i sin karled efter några dagars bandage och medicin och jag ska börja skritta honom i mitten alternativt slutet på denna veckan. Har lust att åka ut och greja med mina små prinsar precis i denna sekund, men jag har lånat ut mitt månadskort till Fredrik så jag får vackert vänta tills han kommer hem 16:30. Nu ska jag laga mat. Hungrig.