Gnällig.

Sitter ensam och nedbäddad i soffan och känner febern komma krypande. Det var inte enligt mina planer! Jag skulle ju sitta hemma hos Sandra och mysa ikväll, men här sitter jag sjuk och hon i sin lägenhet - sjuk. Så typsikt! Min kära sambo är i Kungsbacka och härjar så jag får dessutom ta hand om mig själv. Regnar gör det också! Usch, vad jag är gnällig nu. Men jag har feber max 1 gång på 2 år, absolut max! Hatar att ha feber. Skulle egentligen vilja gå och köpa glass, men som sagt - det regnar! Ösregnar närmare bestämt! Blä.

Det har i alla fall gått bra med bilen. En bilmeck från den aktuella verkstaden följde med mig till bilen i fredags och efter mycket om och men fick han i nyckeln så vi kunde köra bort den till verkstaden. Dom har beställt ett nytt lås och fixat det som sitter i så det ska funka tills det nya låset kommer. Så nu går det att få i nyckeln och starta, vilket kan vara en fördel när bilen ska användas! ;)

Lite smått irriterad!

Jag vaknade nog på fel sida idag och jag blev inte på bättre humör när bloggen bråkade eller när nån hade börjat tvätta på min tid och verkligen inte när bilnyckeln inte gick att stoppa i tändningslåset! Nått har uppenbarligen gått väldigt sönder i bilens tändningslås och nej det har inte varit inbrott. Bilen ser ut exat som den gjorde klockan 22.00 igår kväll när jag gick ifrån den och det är inte någon åverkan nånstans.

Tändningslåset byttes ju för en månad sen efter stöldförsöket, vad är det för j***a puckon!?. Jag kommer inte till stallet utan bilen och jag har ingen lust att gå 10 km. Får ringa och bråka med den förbannade verkstaden imorgon och jag kommer flippa totalt om det blir någon utdragen process av det här!

Jag stannar!

Jepp, jag kommer att stå kvar på Stall Frebo i höst och Indianen kommer att komma dit :) Det tar fortfarande lika lång tid att åka, men jag kommer att jobba i Kungsbacka så då blev läget genast ett annat! Allt som jag vill ha och behöver finns där och vi (både jag och hästarna) trivs superbra :) Så detta kommer bli kanon!!

Indianen har lite avelstjänster att utföra innan han kan komma ner hit så han kommer ner i augusti eller september, förmodligen september. Det beror lite på om det blir ett EM för Ferraris del eller inte och om alla Indianens tjejer är dräktiga förstås!