Bortblåst...

Ja, motivationen till bloggandet är totalt bortblåst. Kan inte fatta själv att det nästan är en månad sedan mitt förra inlägg. Vad har hänt med mig? Som bekant är mina dygn fyllda till max, men nu på senaste när jag har haft tid över så har jag inte velat blogga. Ge mig lusten tillbaka!! Finns väl inte så mycket att skriva nu heller, ska försöka få ner lite iaf!

1:a december flyttar jag hästarna till Onsala, dels för att få ihop mina dagar lite bättre. Fina mamma kommer ner med och trailen och hjälper till, tack!! Jag kommer att få närmare till stallet från jobbet, men längre hem till Göteborg.. Fast ju snabbare till stallet desto bättre! Jag kommer att få traila iväg hästarna när de ska göra sina "distanspass", men det kommer bli jättebra! Kan åka till ytterligare bättre vägar än vad som erbjuds i dagsläget. Blir kanon med Indianen i Onsala också, snacka om social träning ;) Och så kan jag rida med mina gamla Ranagårdskompisar ibland!


Fina stall Lyngås! Några få år gammalt, skrittmaskin & ridbana 30x50 m :)Ferraris vintervila är över. Han är skodd, klippt och skrittas för fullt. 8 timmar den här veckan är det som gäller! Faktiskt mycket underbart att sitta på honom igen :) På ett sätt är det skönt när han har vintervila, men sen när man får komma igång igen motiveras jag på ett helt annat sätt även om träningen de kommande 2 månaderna egentligen är ganska seg! I alla fall för Ferraris del, han och Indianen gör långt ifrån samma saker. Ferrari kommer tagga till ordentligt sen i januari när galoppjobben och distanspassen drar igång, betydligt mer än vad han redan har gjort. Ferrari älskar verkligen det han gör, det märks så tydligt :) Indi-plutten är inte så världsvan men sååå mysig, nyfiken och har ett stort hjärta.


Ferrari nyklippt i förra veckan!


Lill-tuffsen!

Helgen 5-6 nov. var Freddie och jag i Oslo och bodde på hotell, mycket trevligt! Skönt att komma ifrån vardagen lite. Oslo var en, ursäkta språket, förbannat vacker stad! Jag blev nog lite småkär ;) Sen var trafiken ett helvete och alla tunnlar under staden orkar jag inte ens skriva om - Oh my god säger jag bara! Norrmännen hade dock en knepig grej för sig som vi inte lyckades lista ut. Vid övergångsställerna hade dom 2 röda gubbar och 1 grön!! Varför då?? Känns lite mer normalt som vi har i Sverige med 1 röd gubbe och 1 grön :)
Seriöst! Varför!?