Bloggpremiär från iPad.

.
Har skaffat mig en iPad så jag gör ett försök med att försöka blogga från den nu. Det tog hundra år att få in bilden på mig och Indi, men jag kanske lär mig tids nog. Eller så får det bli bloggande från datorn när det ska in bilder. Min dator har förövrigt totalkraschat och den är bara skrot, inte så roligt. Får hålla mig till Fredriks dator istället och denna lilla leksaken med kanske.
.
Indi mår bara bra och var ohalt när vi kom hem från Sämsholm. Skulle tro att han fick ett stentramp för han var öm i strålen när han klämdes igenom. Surt men det är sånt som händer. Upplever honom inte alls sulöm men jag överväger ändå att slå på sulor fram till A9. Synd att vi inte fick rida de sista 2 milen, vi som svävade fram de första 2! Bilden har jag köpt av Pauline Högdahl och den är tagen i starten. Tack Pauline för att du alltid tar fina kort :)
.
I övrigt så är väl läget under kontroll, halvt i alla fall. Jag saknar Ferrari nått så ända in i helvete, han är inte "bara" en häst. Han är en sån stor del av mig, har ett band till honom som inte går att förklara... En bästa vän, min bästa. Jag ska åka upp om några veckor och rida Dariim på Fjällnoraritten och då får jag även träffa Rarri :) Mamma håller honom som tur är i schack med lite skogsturer då och då. Hon kommer förmodligen rida CR på honom på A9 så får jag och Indi lite sällskap!
.
Jag får sätta punkter mellan styckena för att mellan rummen "fastnar" inte annars. Irriterande till tusen. Det ser fult ut, men men. Det blir likadant när jag bloggar från Freddies dator... Blev inte så från min dock, saknar den redan alldeles för mycket! Men jag måste ändå säga, iPaden är GRYM. Helt fantastisk när jag sitter på pendeln eller har dötid i taxin, eller som nu. I soffan.
.
.
Yes! Lyckades med andra bilden också!

09:22

Har ingen aning om hur länge sen jag bloggade, men det känns som det var ett tag sen. Lusten gick ur mig totalt och det har, helt ärligt, varit lite segt de senaste veckorna. Jag saknar Ferrari så jag håller på att bli tokig. Det är oerhört skönt att bara ha en häst och Indi är en fantastisk liten pojke men det är väldigt tomt utan Ferrari. Jag ser fram emot Sämsholm på lördag dock, det ska bli mycket trevligt! Hade en kanonmysig påsk i Onsala och för en gång skull var jag ledig. Är nu tillbaka i bilen och regnet öser ner utanför, roligt väder. Blir väl inte så mycket mer denna gång. Ska försöka att inte glömma bort bloggen allt för mycket. Tjing.