Home sweet home

Det är alltid lika trevlig att komma hem-hem! Helgen har varit kanon varvat med lite tung. Indianen har flyttat till sin nya matte Sophia Fischer och det känns jättebra, hon är toppen! Samtidigt var det tungt att lämna iväg honom, det är verkligen en fantastisk häst. Men jag har varken tid eller råd. Jag har ju till och med lånat ut min egen häst! Indianen var en stjärna på Rönninge och skötte sig kanon, han stod till och med stilla i besiktningarna och skrek inte stup i kvarten. Det var som att vända på en pannkaka om man jämför med Sämsholm.

Ferrari var också där och gick 50 km tävlingsklass som en liten träning inför 120 km i Finland 20 oktober. På ryggen hade han Kattis medryttare Marie som lotsade igenom honom fint! De "joggade" runt på 15,8 km/h och red in på en 4:e plats. Det var underbart att se Ferrari och han var så himla fin!!! Kattis: du gör ett toppenjobb med honom!! Mamma och Dariim var också duktiga och tog sig igenom 50 km i regnet! Blöta blev vi, men trevligt hade vi :) Hinknissarna är inte att förglömma, tack till er! Nu börjar mitt hästfria år och just nu känns det bra, men vad säger jag om en månad? Eller två? Tiden lär utvisa. Nu blir det plugg och thaiboxning för hela slanten.

Snart så.

Senaste veckan har gått fort och tidigt imorgon lastar vi Indi för att i helgen lämna honom vidare. Känns toppen och han kommer få det bra! Han och jag ska bara göra ett litet avslut på Rönningeritten :) Jag har ganska nyligen kommit hem från stallet och borde tänka lite på packningen till helgen men packa är inte riktigt min grej och jag har en förmåga att skjuta upp det till sista stund. Nu åker vi hem redan på söndag så det blir bara en kortis där uppe tyvärr. Vi måste hem till skolorna!
Jag har dessutom tenta på grundkursen i fordonsel nästa vecka och jag måste hitta nån timme eller två där uppe att sitta med huvudet över böckerna. Huvudet snurrar efter den här veckan med massor av mätningar och uträkningar. Volt, watt, effekt, ampere, formler, enledarsystem, tvåledarsystem, stomanslutningar, säkringar, kabelmattor, CEM, CAN, kopplingsscheman... Bara för att nämna några! Men roligt är det, fast lite knivigt med! Och detta är bara grundkursen, det kommer mera el längre fram ;) Blir inte mer än så här nu gott folk! Mors!

pics and movies.