Härlig träning!

Har intervalltränat Ferrari nu i eftermiddag inför 12 milen nästa vecka. Han känns verkligen helt kanon! Ser så mycket fram emot tävlingen, men jag måste hålla igen lite. Han ska trots allt tävla 160 km i Tyskland i midsommar. Jag har helt galet bra ridvägar i Jonsered med omnejd och jag har en känsla av att det kommer ta många veckor att utforska med mesta.
 
Backen som jag intervalltränat i idag ligger ca 1 km från stallet så jag kan verkligen inte klaga! Har dessutom lite slingor att vika av på före backen så han fick drygt 5 km jogg som uppvärmning. Jag gillar att intervallträna i backe, har alltid gjort det. I intervallträning är det hög puls och sedan snabb återhämtning man är ute efter för att förbättra syreupptagningen och en backe är verkligen opimalt för att få upp pulsen relativit fort.
 
Och den här backen gillar jag verkligen, den är så lagom. Landskapet är ganska kuperat så det ska bli kul att fortsätta utforska ridvägarna. Jag har inte ens sett 1/4 del ännu :) Nu gör sig ju lutningar inget vidare på bild, men ni får se ändå! Filmade ena vändan och det är inte lätt att försöka hålla mobilen stilla kan jag säga! Han galopperar på rätt bra, men jag gjorde så gott jag kunde ;) Efter passet fick snuttis en välförtjänt dusch!
 
  
 
 
Det känns inte som att det är valborg idag. Jag brukar alltid vara ute och svira då, men inte idag inte! Började dagen på verkstan, efter lunch åkte jag till Kungsbacka och besiktade bilen som gick igenom med fin fina kommentarer - skönt! Sen bar det av till stallet och jag har ganska nyligen kommit hem. Fredrik är på gymmet så jag tar mig nog ett glas rött, slår på en go film och kryper ner i soffan. Har man blivit gammal då? Imorgon är det ledigt och sen börjar jag en svetskurs vilket kommer bli grymt! Tycker det verkar roligt att svetsa :)

Detta gick ju bra.

Hålla igång det här kalaset är inte det lättaste, finns ingen motivation över huvudtaget. Men nu när jag har Ferrari igen så kanske det kan komma igång. Det är skönt att ha min prins hemma igen och han trivs kanonbra i sitt nya stall i Jonsered. Vi har lämnat Onsala och Kungsbacka, det är alldeles för långt bort. Det var en annan sak när jag jobbade i Kungsbacka. Jag är laddad inför 120 km på Göinge om två veckor och Ferrari känns riktigt bra! Han är laddad han med :)

Annars rullar livet på. Jag sliter på verkstan och stortrivs! Är snart klar med skolan så vi får se vad som händer framöver, det blir några spännande kommande veckor! Denna helgen har det verkligen varit full rulle, Frida E har varit på besök i stan med tanke på Göteborg Horse Show och varit inneboende hos oss. Så det har bl.a blivit lite vin och utgång på Sticky. Har även hunnit med att rida Finnerödja på Dariim. Ninja gick även sin första distans där med mamma i sadeln och var sååå duktig! Hur cool är man inte när man pulsar in på 40 i alla besiktningar som 5-åring och helt grön? Hon kommer bli en stjärna! Förbannat fin häst om man ska tala klarspråk :)

Blir inte så mycket mer nu, försöker se på film samtidigt och snart blir det väl sängen. Lång måndag imorgon. Ciao.