Topp-Torsdag!

Mycket bra dag idag. Allt har flutit på så himla fint och jag fick en äkta "aha-upplevelse" i verkstan. Jag har bara varit där i 2 månader och jag vet att jag lärt mig mycket på kort tid, men idag slog det mig som en våg. "Shit, jag har verkligen varit grym idag" var tanken som passerade hjärnan vid 4-tiden. Jag har varit helt självgående och tagit emot bilar, skickat hem bilar, monterat dragkrok, gjort 3 st service, bytt belägg, bytt skivor samt monterat lamell, tryckplatta & urkopplingslager. Jag har inte haft några frågor eller tankar i huvudet utan det har som sagt känts... Ja, det är svårt att sätta namn på det.. Självsäker i momenten kanske man kan säga. Hur som helst - kanon! Och nu har jag precis avnjutit en pizza och ett glas rött. Är busig och hoppar över löpningen idag, har sprungit veckans första tre dagar så det blir vila och så åker löparskorna på imorgon igen. På måndag börjar dessutom thaiboxningen! Glädje!

2013

Nytt år och nya möjligheter! Jag har två nyårslöften, att genomföra mina planerade lopp som har sin höjdpunkt 24 augusti då jag ska ge mig på 10 km samt komma igång och blogga igen! Fast nyårslöfte nummer 2 har jag tänkt på länge och inte gjort något åt de så vi får väl se hur det går med den saken :)

Vi var på en grym middagsbjudning/fest igår, kunde inte blivit bättre! Tack alla inblandade! Vi gick och la oss 05.00 så jag tycker det är fantastiskt att vi överhuvudtaget är vakna nu men kroppen ville helt enkelt gå upp. Lite tung i huvudet är man allt så det blir garanterat kebab sen, eller pizza... Har inte bestämt mig!