Torsdag i Tyskland.

Varmt och fint idag med! Var ute på en härlig joggingtur med Ferrari imorse och sällskap hade vi av älskling Fredrik som strongt springer brevid. Mamma och pappa gick en promenad och mamma filmade oss lite. Lägger länken längre ner. Vi tog även en liten roadtrip till staden Ulm där världens högsta kyrktorn finns, en helt enorm katedral! Tornet var 161 meter högt!!
 
Många hästar har anlänt och tävlingsplatsen börjar ta verklig form. Det mest intressanta idag var att landet Bahrain, som är här med 14 hästar, kom fram till mig när Fredrik var ute och betade Ferrari och frågade lite om Ferrari och sa sedan att dom var seriöst intresserade av att ev. köpa honom. OMG?? Min lilla Ferrari? Men uppenbarligen gillar dom honom. 
 
Lite bilder vill ni väl se antar jag ;) 
 
 
 
 
 
Dricka ur slangen är minsann gott! 
 
 
 
 
Mys i värmen :)
 
 
Snyggingar. 
 
 
Länk till youtube: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder från dagen.

Det är otroligt varmt! Som mest har det varit 37 grader idag. Men vi har det bra! Ferrari får en liten tur morgon och kväll, där emellan är han mest ute och betar eller chillar i boxen varvat med en och annan kalldusch :) Vi har även hunnit turista lite idag och jag har varit ganska flitig med kameran så det blir mest en massa bilder nu. 
 
                                
 
 
 

Deutschland!

Blir kort inlägg nu, men vi är på plats och det är super fint! Tävlingsplatsen är kanon, naturen är vacker och platt, Ferrari är installerad i boxen och vi är installerade i lägenheten. Vi har WiFi här i lägenheten så jag ska försöka hålla er uppdaterade med lite bloggande. Vi befinner oss alltså i Dillingen an der Donau som ligger 80 mil söder om Kiel, vi åkte med färjan från gbg igår kväll och kom till Kiel 09.15 imorse. 
 
Ritten går på lördag och planen är att rida lugnt och endast genomföra. Om Ferrari inte genomför får vi inte starta 160 km på Molsritten då hans stjärnkvalificering går ut 9 juli. Trött efter en låååång resa och dag i bilen plus att det är sjukt varmt. Har varit över 30 grader och nu mitt i natten ligger tempen på 25 grader. Hoppas på lite svalare på lördag :) Det verkar bli mycket hästar, drygt 80 stycken. Det anländer 19 hästar från UAE nu inatt. 
 
Mer inom kort! :)