Simlång imorgon!

Imorgon bitti åker vi till simlångsritten och det ska bli så roligt!! Vi är taggade :) Även om det bara är 50 km på schemat så är det alltid kul att träffa alla!
Regnet öser ner just nu och har gjort det hela dagen så jag hoppas verkligen att vi slipper regnet imorgon!

Nu ska jag åka till Ferrari, göra honom fin och packa lite :) Rapporten från tävlingen läggs upp så fort vi kommit hem!

Helgen.

Satt ju utanför ullevi i fredags med Ia, Amanda, Erica och Angelica. Riktigt trevligt! Men vi skulle tusan ha haft biljetter :)Igår kunde jag äntligen åka och hämta min sadel som kommit hela vägen från Italien! Kantrade Ferrari i den på eftermiddagen och vilken känsla när jag bara satte mig upp! Så härligt att ha tillbaka den, eller ja... i alla fall en likadan!
Efter kantringen bar det av till Filip och Johanna i Kungsbacka. Vi hade en trevlig kväll med gott käk, drinkar och spel hemma hos dom innan vi tog pendeln in till stan och hamnade på Lounge där va hade en ännu trevligare natt ;)  

Idag har det varit en typisk bakisdag med kinamat och film. Såklart även en tripp till Ferrari för daglig skötsel. Han var helt oberörd efter gårdagens tuffa kantring - kanon!
Imorgon ska det ridas bort till hovslagaren för lite nya skor och på lördag är det simlång!! Ska bli så roligt :) Tråkigt bara att det endast är 8 starter i 5-milen, men men!

Lerig snutt.

Ferrari känns kanon inför 5-milen nästa vecka! Blir perfect med ett tuffare träningspass i slutet av juli och efter det är det bara några veckor kvar till avresan mot Frankrike & Florac :)
Red 30 km på honom i ett väldigt backigt parti i tisdags och som jag sa - han känns kanon!

Så fort det kommer en liten regnskur passar han på!


I onsdags hade jag och Freddie en mysig kväll på Liseberg - som alltid! Vi trivs rätt bra där :)
Och ikväll är vi ett litet tjejgäng som ska sitta utanför ullevi och lyssna på Pink :)