Mot Halmstad.

Efter 40 timmar i taxin på 4 dagar, träning av hästarna och en heldag i Onsala igår kan jag lova att jag är trött! Tiden rinner iväg och jag kommer hem sent varenda kväll, det känns att både jobbet och stallet ligger långt bort hemifrån.
Nu ska jag snart åka till Onsala där bilen blev kvar efter gårdagen och bege mig till Halmstad och Simlångsritten! Funktionär hela helgen :) Tillbaka igen på söndag och nästa vecka är det jobb mån-fre och lördag ska Ferrari få springa av sig lite och träna inför Lökken (Isabergsritten)! På söndag kommer jag förmodligen ligga som en död fisk i soffan.

Nu är det full rulle!

Som rubriken säger: full rulle! Hästarna är tillbaka hemma på västkusten och taxikörandet är i full gång så tyvärr har bloggandet blivit lidande. Det finns ingen tid till datorn. Hästarna kom tillbaka i torsdags, tack mamma och pappa för att ni körde ner dom och tack till Madde såklart som hade klippt Filur så himla fint!

Sen har jag och taxin varit ute och patrullerat gatorna i torsdags-, fredags- och lördagsnatt. Himla trevligt måste jag säga! Det är grymt roligt att köra taxi :) Och imorgon är det dags igen, ska åka 04.47 tåget imorgonbitti ner till Kungsbacka. Så jag borde gå och sova, men med tanke på att jag jobbade 10 timmar inatt så har jag sovit halva dagen och är inte speciellt trött.

Jag kommer att jobba drygt 10 timmar imorgon plus att Ferrari ska gå ett distanspass så det kommer bli en lååång dag! Eller lång vecka snarare. Jobb måndag-torsdag, fredag i Onsala med Edvin & Linda och lördag - söndag är jag nere i Halmstad och är funktionär på Simlångsritten!

Nä, nu ska älskling bädda ner mig. Natti natti.

Födelsedag & stallplock.

Igår fyllde Fredrik 25! Herregud vad gamla vi börjar bli, tur att jag får njuta av att vara 24 några veckor till i alla fall ;) Älskling fick sina presenter på morgonen och sen på kvällen besökte vi en av våra favoritrestauranger, Taras. Efter maten traskade vi ner till SF Bergakungen och såg Pirates of the Caribbean 4 - mycket bra film! Underbar dag!

Idag har jag spenderat mååånga timmar i stallet. Underligt att jag alltid hamnar där även när hästarna inte är där :) Men det var skönt att packa upp alla grejer som jag hade med till mor och far, snacka med mina härliga stallkamrater och storstäda mina garderober och min egna lilla kammare. Skulle röjt lite i vinterhagen med det ösregnade så det får bli en annan dag!

Fredrik är hos en kompis ikväll och dricker lite whisky och jag har alldels eget soffhäng med glass och Sex and the City filmerna, rätt gött faktiskt :)


Min älskling!