Det här med rubriker.

Ja, rubriker är knepiga ibland. Och detta inlägget får inget vettigt alls. Sitter hemma med ont i halsen och hosta! Fredrik har varit sjuk i flera dagar så det är garanterat hans fel. Så typiskt, jag som aldrig blir sjuk! Eller? Har inte gått på träningen idag pga den förbannade hostan. Nedå, jag är inte bitter ;)

I lördags var jag iväg och gjorde ett distanspass med Ferrari. Han känns kanon! Men efter ridpasset gjorde jag en riktig vurpa på isen och inte var den liten inte. Resultatet blev en lätt hjärnskakning, inte så kul. Ingen rolig känsla för fem öre. Men jag tog mig tillbaka till stallet efter lite halvsovande i bilen en kvart och det tog några fler timmar än normalt att ta hand om Ferrari och mocka och alla de där andra härliga bestyren. Väl hemma sen blev det lite soffhäng och mycket sömn så i söndags vaknade jag ganska ok.


Nyduschad och hungrig efter lördagens pass!

Igår sov jag i Onsala så jag fick inte träffa min älskling på alla hjärtansdag men han fick sin present i måndagskväll när jag kom hem och jag fick min idag! Freddie hade skaffat en sån stång som man sätter i dörrkarmen så man kan träna bl a chins. Jag har pratat ett tag om en sån då vi gör chins på träningen men det är svårt! Krävs massor av styrka och träning såklart, speciellt för tjejer. Vi klarar det, rent fysiskt, inte lika "lätt" som killar. Men nu har jag en att träna på! Tack hjärtat! Dessutom hängde det ett jättefint kort på den :)


Stången!

Vill har förslag på nått intressant att blogga om! Mitt huvud har hjärnsläpp. En grej som jag alltid glömmer bort är att ta med mig kameran! Alltid när jag tänker "ah, det här kan bli en bild till bloggen" så har jag bara den förbannade mobilen och kameran på den är inte den bästa. Fast det kanske är bättre än ingen bild alls? Förr gick jag ju runt med kameran på mig jämt.

Träning, träning och åter träning!

Ja, all fritid läggs på träning. Både av mig själv och hästarna, speciellt Ferrari. Han är i riktigt fin form och ligger perfekt i fas! Jag var tillbaka på banan igår och han gick det första galoppjobbet om 2 x 30 min. Innan har han gått 2 x 15 respektive 2 x 20 min. Finns inte så mycket att säga än att han känns SUPER! Så himla roligt. Det märks verkligen att vinterns träning har gett resultat och nu är det 8 veckor kvar till tävling! Längtar!

Men allt är inte alltid en dans på rosor och det får man minsann alltid känna på. Har fått lite problem med sadel. Igen. Grattis på mig! Han går med podium (en extremt tyngd sådan) men senaste veckan har han blivit avskavd i bakre sadelläget. Ferrari har en mycket rejäl rygg och och han har en tendens att växa ur sina sadlar. Nu upplever jag att podiumsadeln ligger väldigt "uppe på honom" och att den inte kommer ner på ryggen ordentligt plus att den hamnar lite i obalans. Men det löser sig det med!

Som tur är har jag fått låna en mycket bred hoppsadel av en kompis i stallet. Tack Bella! Den ligger kanon på Ferrari och är lite kortare än podiumsadeln så han får gå med den nu tills skavet är bra. Det är dessutom bättre att han går i hoppsadeln än den bomlösa då den väger lite mer. Om ett litet tag ska jag greja lite med podiumen, plocka ur lite ur panelerna eller kanske rentav ta bort dom. Vi får se. Ni ska få uppdatering på sadelfronten!

Ferraris timmar den här veckan har blivit lite färre än "normalt" då jag jobbat 12 timmars nattpass hela helgen, men 10 timmar kom vi ändå upp i. Och veckan som kommer blir det betydligt fler. Mycker skritt såklart, men även intervaller i backe och distanspass väntar i veckan!

Jag kom hem från min egen MMA-träning för ungefär 1 timme sen och nu väntar lite kvällsmat och sen sängen. Den träningen är förövrigt hur kul som helst, jag är helt biten! Sjukt roligt verkligen :) Imorgon sover jag i Onsala igen då ridning väntar och på onsdag är det MMA! Och efter det är det ridning resten av veckan med lite overnights i Onsala och mitt gamla lilla hus. Bye bye, jobb imorgon!