Massa jobb!

Det har varit mycket jobb senaste dagarna! Eller ja, nätterna med för den delen.
Det blev ju en körning till sthlm natten mellan tisdag och onsdag och så blev det en körning på natten mellan onsdag och torsdag.
Alla vet ju hur vädret va i Sverige den natten och jag skulle inte direkt till Borås heller utan det bar först av till Uddevalla och sedan till Uppsala.
Jag åkte från jobbet 23.30 och kom tillbaka till jobbet 15.30, alltså 14 timmar senare!!
Körningen gick bra, men man kunde ju inte köra mer än 50/60 på motorvägen och dessutom fastnade jag bakom en plogbil där jag inte kunde komma om pga mitträcke i dryga 30 km.
Men jag överlevde det med! Även om det är segt när det blir sådär så har jag som sagt inget emot att spendera mycket tid i en bil.

Jag kan säga att jag sov väldigt gott inatt! Men jag har faktiskt varit duktig och ställt upp när jobbet fick mycket sjukanmälningar idag så det blev en tur till Karlstad!
Hade bilen full med paket och det blev lossning i Uddevalla, Vänersborg, Åmål, Säffle & Karlstad :)
Med tanke på att jag blev inringd ganska tidigt så hann jag inte med hästarna på morgonen och jag som hade tänkt att jag skulle ut och trava i 2 timmar, men det fick jag vackert göra vid 20.00 när jag kom till stallet.
Så är det när jag har ett välplanerat schema för hästen, han ska göra ett mycket tufft jobb på söndag och då har jag lyckats få med Fredrik som ska agera fotograf!
Så förhoppningsvis blir det minst en bra bild :)

Sitter nu hemma hos älsklingen och planerar att stå väldigt länge i duschen :) Imorgon har vi ganska mycket framför oss med tvättning, gymning, hästar, sätila-besök och packning!

Natti natti :)

GBG - STHLM - GBG

Inatt har jag minsann inte legat hemma i sängen och sovit! Nä, utan jag har varit uppe i sthlm och lämnat ett paket till Volvo Lastvagnar.
Chefen ringde vid 20.00 och frågade om jag ville köra lite inatt och självklart så tackar man ju inte nej till långa nattkörningar! Även om man blir trött och seg så är det lätt värt pengarna + att man får köra en bekväm och pigg bil ;)

Nu sitter jag hemma och somnar nästan sittande, va ju tvungen att ta hand om hästarna med innan man kan åka hem och lägga sig.
Med tanke på att jag varit vaken i över 30 timmar så förstår ni kanske att det inte blev något gjort med hästarna. Bara mockning, foder och allt det där...

Som tur va så hade Fredrik fått ledigt från sitt jobb nästkommande dag (alltså idag) så han va gullig och följde med bara för att hålla mig sällskap i bilen! Underbart!
Även om han sov mycket av tiden så va det lättare att hålla sig vaken bara av att han fanns där.
Men när vi kom till gbg i förmiddags så blev han inringd till sitt jobb pga många sjukanmälningar (han är också budbilsförare fast på en annan firma) och stackarn fick en körning till Köpenhamn!
Även om han sovit en del i bilen så e det klart att han är trött! Men han tog körningen ändå och sitter i detta nu bakom ratten och kämpar mot tröttheten.

Känns så konstigt att bara vara i sthlm typ 15 minuter och sen vända tillbaka mot Götet. Just nu känns det som att allt som hände inatt hände för en vecka sen...
Men körningen gick bra och det är verkligen ett jobb jag gillar! Alla som känner mig vet att jag älskar att köra bil, oavsett om det är mitt i natten eller inte :)


Här är paketet som va så akut att det behövde köras mitt i natten!


Framme på Volvo Truck Center i Kungens Kurva klockan
03.25 imorse!


Medans jag ändå håller på att rabbla om bilar och körningar kan jag passa på att lägga upp några fler bilder på mor och fars nya :)"Men har du inga backspeglar eller?"

Ja, kort och gott kan jag ju säga att det blev en liten tur ut i diket imorse! Vissa människor borde verkligen inte få köra bil!
Jag blev ned prejad av nån kärring som inte kunde hålla sig på sin sida vägen. Det gick till på det viset att jag va på väg till stallet och hade precis svängt in på den 2 km långa grusvägen när jag får möte med en Chrysler Voyager.
Vi drar ner hastigheten båda två och kryper fram emot varandra, jag håller ut så mycket jag törs men det är det sista den andra bilen gör! Den ligger kvar mitt i vägen och ser inte ut att röra sig något åt höger alls!
Precis före mötet står jag still men ser att hon kommer slå i mig, jag kör då fram lite till och pressar mig ännu mer åt höger. Då glider jag rakt ner i diket med höger fram! Illa!

Voyagern kör förbi och stannar lite längre ner. När hon kommer upp till säger hon:
-"Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt!! Jag vet att det va mitt fel, jag prejade ju ner dig!! Men jag kan inte köra den där stora bilen, har ingen som helst koll på vart den ligger på vägen! Förlåt!"

Varpå jag, lite lätt irriterat, svarar:
-" Men har du inga backspeglar eller? Du hade ju kunnat gå ut minst 3 decimeter till!"

Människan fortsätter att be om ursäkt och jag orkade ärligt talat inte lyssna. Jag ville bara ha upp bilen så jag kunde komma fram till stallet nån gång!
Bara någon minut efter kommer det en stor lastbil som kryper förbi, stannar och erbjuder sig att dra upp mig! Snacka om timing :)
Hon som körde Voyagern åkte och den väldigt snälla lastbilschaffisen drog upp mig på ett kick! 
Jag tog till och med bilder på eländet:


Väl framme vid stallet tänkte jag ta mig en skritt-tur med Ferrari, men han hade lite förhöjd temp. Jag pulsar och tempar mina hästar varje dag för o hålla så bra koll som möjligt på dom och Ferrari brukar ligga på 37.7/37.6 men nu hade han 38.3.
Det är garanterat en biverkning av vaccinationen igår och även om det inte va mycket förhöjt så kände jag att det va bättre om han fick komma ut och äta.
Jag pysslade en massa med Grim och tog en liten promenad med honom istället!
Underbara lilla Grim!! Jag skulle så gärna vilja ha en vagn till honom, ska flörta lite med pappa i vår och se om jag kan få honom att svetsa ihop ett litet hemmabygge!