:)

Drömde om denna skönheten inatt.

Vinterskor!

Nu har Ferrari äntligen vinterskor så vi kan vara ute i flera timmar utan problem :) Vintern har verkligen kommit till västkusten nu. Kallt som satan och massa vit fin snö! Tror jag börjar gilla det.... Måste införskaffa ett bar riktigt bra raggsockor dock. Har inga riktiga stallskor och verkligen inga vinterskor, jag springer runt i gympadojjor jag! Men det funkar bra så länge det inte blir allt för kallt. Ullraggsockor kanske kan vara nått?

Flytten är bara några dagar iväg och jag håller på att packa ihop mig för fulla muggar! Ska köra dit allt i veckan och på lördag sker det stora flyttlasset med soffa, säng, bord, bokhylla och allt stort som befinner sig i Fredriks lägenhet och i Sätila. Så på lördag sover vi den första natten i våran lägenhet :)

2011 :)

Nu är bollandet gällande vilka tävlingar som ska ridas nästa år klart! Målet är att bli uttagen till EM i Florac plus kvala till VM i England 2012.
Planeringen ser ut så här:

9/4 - Gartow, Tyskland                    CEI*** 160 km

9/7 - Uppsalaritten                          CEI** 120 km

EV. 10/9 - EM i Florac, Frankrike     CEI**** 160 km

Jag är taggad!! Ferrari mår toppen och har byggts upp under flera år just med målet att han ska gå sådana här tävlingar, komma med i landslaget och stanna där under flera år. Det har varit många kämpiga men samtidigt fantastiska år med min snart 10 åriga prins där motivationen har dalat mer än en gång, men nu är vi beredda för framtiden och allt börjar med säsongen 2011! :)