Isabergsritten 80 km.

Ferrari gick som en klocka hela dagen och ökade hastigheten mer och mer! Det blev seger i klassen och då även i DM. Han är i riktigt fin form och detta var verkligen perfekt inför utmaningen som väntar i Danmark om en månad, snacka om att jag längtar!! Tack till älskling, svärföräldrarna, svägerskan och Agneta som utförde hinknissearbetet mycket mycket bra!

Jag har tyvärr inte ridit Isabergsritten innan, men det måste göras om! Välarrangerad och trevlig plus en mycket fin bana. Väldigt backig dock, men lite utmaning ska det vara! Ferrari tog de rejäla stigningarna väldigt bra och drog upp tempot mer och mer allt efter tiden gick. Första slingan på 30 km snittade vi 15,8 km/h, andra slingan på 31 km blev snittet 18,3 km/h och sista slingan om 19 km slutade på snittet 20,8 km/h! Totalen blev en ridtid på 4 h, 30 min & 24 sek - 17,8 km/h :)

Han mår jättebra så här efter ritten och kom i full galopp i hagen idag, mjuk i musklerna och kanonfin i benen :) Nu väntar en veckas vila för hans del, som han inte kommer tycka är ett dugg trevligt men matte vet bäst ;) Sen är det 2 veckors träning och några dagars lullande innan vi beger oss till Lökken!
För min del väntar det mycket jobb nästa vecka - me like it! Ska passa på att tömköra Filur en del nästa vecka med,  Min andra lilla snutt!


Slutbesiktning på G!


Snart prisutdelning.


Dags för prisutdelningen för DM.


Finaste Rarri!

Kommentarer :

#1: Kjell

Superbra jobbat Liselott. Imponerande tempo och att du ökade vartefter. Vi ses i Lökken.

skriven
#2: Annie Johansson

Hej! Här hittar du lite snygga foton från ritten: http://jalbum.net/en/browse/user/album/1021429/

skriven
#3: Annie

http://jalbum.net/en/browse/user/album/1021429/

skriven
#4: Annie

Jag får inte in länken, men googla foton isabergsritten 2011.

skriven
#5: Liselott

Tack Kjell! Visst ses vi i Danmark, ska bli så roligt :)Annie: Har hittat bilderna! Mycket fina :) Vet du hur jag får tag i fotografen? Skulle vilja fråga om jag får lägga ut några bilder här och på facebook.

skriven
#6: Maria

Hej Liselott! Vad duktiga ni är! Det finnns ju toppenfina bilder på er under Pauline Högdahls foton också (Isbergaritten)

skriven
#7: Tanja

Hej! Nyfiken på vart man köper de där strumporna (ser ut som strumpor med extra fodrat på?)

skriven

Kommentera inlägget här :