Konsert och Hjälstavistelse!

Konserten går knappt att beskriva! Mäktigt kanske är rätt ord. Att stå bara några meter från Metallica var helt makalöst!!! Hela vistelsen inne på Ullevi var kanon då vi både kom in tidigare och hade band till det inhängade området framför scenen och där inne hade vi rejält med plats, arrangörerna fyllde upp det området några minuter innan Metallica gick på. Så det var rätt gött att kunna sitta ner en del där framme och komma och gå som vi ville, det kändes ganska bra att gå förbi hela planen och sen bli insläppt mitt framför scenen ;)



I måndags var man ju lagom pigg men jag var duktig och gick upp i tid och kom iväg med hästarna till Hjälsta. Skönt att ha några dagar här uppe! Det har hunnits med litegrann änn så länge: 1 årskalas hos grannarna, ridtur med mamma & Dariim, umgänge med 2 vänner från Bålsta, besök hos Mia (distansritt.nu) + besök hos Stuteri ArabHästHagen och Indianen såklart :) Igår va jag och mamma och handlade diverse grejer, ny grill, lite målarfärg till carporten + lite hästgrejer, ett sele till Filur bland annat! :)

Edvin och Linda var här på middag igår - mycket trevligt! Och Filur ville gärna hjälpa till med förberedelserna :) Jag brukar släppa hästarna lösa på tomten då och då så dom får äta lite mer gräs än vad som finns i hagen vid stallet och Filur har en förmåga att alltid hamna på altanen när det händer saker där! Efter Uppsalaritten på lördag kommer Ferrari ch Filur ut på bete i en av sommarhagarna :)



Home sweet home





Kommentera inlägget här :