Indianen är på plats!

Efter en dag som inte riktigt blev som planerad är han äntligen på plats! Pga motorhaveri på hästbilen fick vi ta en liten tripp till Örebro hämta Indianen som jag måste säga är en riktigt klippa! Han är så lugn i sig själv och stressar verkligen inte upp sig, har redan trillat dit på honom ordentligt. Stort tack till Ingela & Linus för att jag får ha eran enormt fina hingst!!

Indianen stod som ett ljus hela resan och framme vid stallet var han hur cool som helst och backade försiktigt av trailern och såg sig omkring, sa inte en flaska och följde nöjt med på en kort promenad innan han parkerades i stallet. Indianen har en hörnbox med Ferrari brevid sig och dom nosade försiktigt på varandra genom gallret innan dom återgick till ätandet. Allt gick superbra och jag är jätteglad över att han äntligen är här!

Imorgon ska Ferrari vara på Slöinge-kliniken i Halmstad klockan 09.00för att kollas upp efter hältan på Lökken. Han reagerade på hovleden HF vid böjning nere i Danmark. Förhoppningsvis är det "bara" en stukning, men vi får se vad behandlingen blir. Nu väntar Ferraris vintervila och imorgon ska hela han kollas igenom, känns bra! Tråkigt med uteslutningen för han kändes så himla fin! Flöt på i bra tempo och ja, kändes helt enkelt kanon! Men allt kan alltid hända, det får man inte glömma bort. Ska försöka hinna med att blogga imorgon kväll, är ledig och börjar jobba igen på onsdag.

Natti natti.

Kommentera inlägget här :