Förlåt!

Ber om ursäkt för den enormt sena uppdateringen! Jag har det hur bra som helst här uppe hos mina föräldrar och dagarna bara flyger iväg, jag har ju varit här i snart 2 veckor!
Julen var underbar och jag har fått grymt fina julklappar :) Jag gör inte så mycket mer än rider, umgås med familjen och försöker träffa så mycket vänner som möjligt! Igår var jag och Madde inne i Stockholm och hade det trevligt både nere på söder och på kungsgatan :) Härliga Stockholm, fast det e klart... Jag gillar Göteborg liite mer ;)

Ikväll kommer äntligen Fredrik upp, har saknat honom så oerhört mycket! Tåget går från gbg nu vid 3-tiden och vi (jag, mor & far) möter upp honom på centralen 19.00 för att sen åka till någon mysig restaurang! Efter restaurangbesöket rullar bilen till centralen igen för att hämta upp lillebror John med sambon Hellena som kommer med tåg från Oslo.
Imorgon ska det gångna och det kommande året firas hos Edvin och Linda - kommer bli grymt!! Sen kör mamma hem oss och Ferrari på onsdagen den 5:e jan. Fast nä, det stämde inte riktigt... Det är en knallhatt till som ska följa med hem till Göteborg, den här sötnosen:

Fredag!

Fredag denna veckan är en extra rolig fredag! Ikväll kommer mamma hit och imorgon åker jag och Ferrari med henne "hem" :) Längtar efter alla där uppe! Måste plugga en del nu under dagen och ska även hinna med att skritta Ferrari 1 timme. Men först ska det ätas frukost!
.
Finaste Fonzie!

Helgen slut = måndag morgon!

Fredrik, restaurangbesök, pyssel i stallet, lägenheten, filmkväll, glass, Sandra, sova, sol, snö, Ferrari - kan man ha bättre helg? Svar nej.
.
I fredags travade jag Ferrari för första gången sen Florac, tog även en liten galopp i snön :) Vem kan låta bli liksom? Ferrari är ju enbart skrittad sen början av november så han blev riktigt glad när han fick trava! Sken upp som en sol och sköt iväg som en kanon, men matte var snabbt där och drog ner lite på hastigheten ;) Travade några kilometer i 14 tempo och red sedan in på en oplogad skogsväg där hela omgivningen bara talade till oss att vi skulle ta en liten galopp! Och vilken underbar galopp det var! Lycklig häst, lycklig matte :)
.
Hade ett mycket trevligt klättringspass light i gårdagens månsken och nu ska jag åka ut till stallet för en lång och kall men förmodligen mycket härlig skrittrunda. Minst 2 timmar. Helt ok start på veckan :)