Midsommar & Sthlm

Midsommar
För min del började midsommarafton med väckning 06.00. Jag var nämligen duktig och va ute och tränade Ferrari på morgonen :) Blev en tur på ca 20 km i ganska högt tempo.
Sen blev det dusch, liniment och massage för Ferraris del!

Midsommarafton skulle firas hemma hos Edvin och Linda med diverse släktingar och vänner. Vi startade med picknick vid Härkeberga kyrka och knatade sedan tillbaka till deras residens några 100 tals meter bort där det fortsattes med grillning, dricka, kubb-spel, minicross åkande, jaccuzibadande m.m.
Vi gick och la oss i princip samtidigt som solen gick upp så jag behöver väl knappast säga att midsommardagen var en bakis/slöar dag ;)Söndag
Gårdagen var pappas födelsedag, grattis igen! Fredrik och jag startade dagen med en ridtur på Ferrari och Dariim :)
Detta var 3:e gången Fredrik satt på en häst och första gången han red utanför staket! Vi tog en tur om ca 10 km och min snuttis var grymt duktigt! Så stolt flickvän :) Dariim är en extremt bra nybörjarhäst, supersnäll men ändå inte mesig på nått sätt. Man måste rida hela tiden så man sitter liksom inte och "åker häst".
Modiga Fredrik vågade till och med ta en liten galopp på ca 200 meter vilket gick riktigt bra!

Bildbeviset ;)


Mitt på dagen hade vi en del besök och firande av pappa :)

Framåt eftermiddagen åkte jag & älskling in till stan där vi först satt på Djurgården, tittade ut över strömmen och hade det grymt mysigt! Sen besökte vi Sandra en snabbis på Djurakuten innan vi mötte upp Ronny, Sara och Jonas.
Vi satt sedan på en supermysig liten grekisk restaurang och hade det allmänt bra :)Snuttis är här!

Igår kom Fredrik äntligen upp :) Det har varit 2 tomma veckor utan varandra så det var ett efterlängtat återseendé!
Pappa hämtade Fredrik på centralen vid 7 - tiden igårkväll ända nere på perongen, men till nästa gång hittar kommer Freddie hitta till Klarabergsviadukten alldeles själv tack vare pappas eminenta guidning ;)
Så runt 8 - tiden fick jag äntligen träffa min älskling!Idag har jag pluggat klart gällande min svenska, men vi har även hunnit med en tripp till Bålsta där vi träffade Malin, besökte systemet, apoteket och ica!
Vi hängde sedan med Malin hem en snabbis och pussade på min andra kärlek Emma :)

Igår låg Filur och sov som en liten stekare i hagen så jag kan ju inte låta bli att dela med mig av dom korten också!
Utflykt!

Ja, idag har det blivit en liten utflykt för mig och mamma till Ingela Brinkefeldt som flyttat till Gottröra. Det är hon som äger Gomir (Djinahs pappa, Ninjas morfar) och hingsten som Ninja ska betäckas med inom en snar framtid, förhoppningsvis redan nästa år ;)


26 åriga Gomir!3 åriga Indian Shimad! Ninjas blivande kavaljer ;)


Detta är Galadriel, Våran älskade Gabbies mamma! Hör till saken att
Gabbie var född 1989 och togs bort 2006. Hennes mamma är idag
29 år och såg väldigt välmående ut :)

Efter besöket hos alla fina hästar åkte vi för att handla diverse hästsaker som Ferrari behöver... Typ borstar, hovkratsar, salvor, liniment, grimskaft, täcken osv... Inte jättekul o behöva köpa massa sånt, men mycket välbehövligt med tanke på att han endast äger ett regntäcke!

Sortimenten i hästbutikerna vi va in i var ju inte jättebra direkt, deppigt värre!
Jag vill inte ha massa "halvdana" prylar utan jag vill hellre ha färre saker, men med en toppen kvalité!
Bilen rullade därför mot Solvalla travbana istället och butiken LL-Trot. Där finns det grymt bra grejer, visst det kostar lite men de saker jag ville ha fanns och nu har lilla Ferrari fått bl a enormt bra och fina täcken + sjukvårdssaker, salvor och liniment!


Bilen fullproppad efter besöket på solvalla :)