Tänk positivt Liselott!

Har fått veta att det endast är jag och Ferrari som är anmälda till 160 km i Mols, Danmark nästa vecka. Kommer bli tufft men jag kör på och kämpar ändå! Har haft kontakt med tävlingsledaren och dom har lagt ihop min bana med 12 milarnas så gott dom kunde så förhoppningsvis ser vi lite hästar under dagen och kanske rentav kan få sällskap på slinga 3. Vet inte om jag är riktigt klok som ger mig in på det här men jag har en bra känsla i magen och jag gillar utmaningar. 
 
Banan är tuff då den är väldigt backig och i år är 16 milen dessutom lagd på 5(!) slingor, egentligen ska 160 km vara uppdelat på 6 slingor, men arrangörerna har uppenbarligen fått dispens elle nått att ha den över 5 st slingor. Så delsträckorna blir, som ni förstår, betydligt längre än vanligt. Men jag peppar till tusen! Ferrari mår bara bra och är laddad. Det ända som hänt med honom är att han blivit biten på ryggen i det bakre sadelläget så där har han en kal liten fläck. Han är inte öm eller nått så jag smörjer och håller en tumme för att det inte kommer påverka honom. 
 
I Tyskland gick han hela banan helt själv och var en klippa med spetsade öron hela dagen så jag hoppas vi kan göra om det även om det är 4 mil till och tuffare bana. Jag plockar fram det positiva, laddar, peppar och förbereder mig på mitt egna lilla vis. På torsdag bär det av med Varberg - Grenå-färjan och lördagen 05.00 travar vi över startlinjen med en enorm utmaning framför oss! 
 
 
 

Kommentera inlägget här :