Vad hände?

Ja, det kan man verkligen fråga sig. Luften gick ur mig totalt, men det har sina orsaker. I början av maj blev jag påkörd vid ett övergångsställe hemma i gbg och vänstra knät tog smällen, men hur som helst så fick jag en blödning på ledbandet och en inflammation. Så det blev behandling och tränings- och ridförbud under ett x antal veckor. Nu var jag på återbesök i tisdags och blödningen har upphört men ledbandet är försvagat och nu blir det några veckor med rehabilitering. Ska faktiskt bli skönt att få komma igång igen! Strikta minuter vad gäller ridning och promenader. Har även införskaffat ett hopprep så snart ska det bli ordning på torpet igen.

Olyckan har ju såklart satt stopp för tänkta starter med Indianen. Men det finns ritter kvar så han hinner kvala in till unghästfinalen i slutet av september ändå. Första får bli Vasaritten. Jag ska ha semster hela augusti och Indi får följa med till mamma och pappa en vecka innan vi åker vidare till dalarna. Både Dariim och Ferrari ska gå Vasa med så det kommer blir trevligt! Glad Midsommar allihopa! Nu blir det sängen för min del. Jag ska försöka hitta lite motivation till att hålla igång bloggen, men det är svårt. Senaste tiden har det verkligen dalat rätt nerför ett stup. Uppenbarligen när senaste inlägget var för 2 månader sen. Natti.

Kommentarer :

#1: Kicki

Kämpigt för dig! Många varma kramar från Småland!

skriven
#2: Anonym

Åh, så typiskt otur!! Jag skulle vilja se dig och Ferrari på startlinjen för hallands DM- duvet att ni har ett guld att försvara!!!!!!!!!!! Kram Pia P.s Dm går på GreverittenDS

skriven

Kommentera inlägget här :