Vedema och stallsökande!

Jag är riktigt nöjd med Ferrari, han gick precis enligt planen på Vedema! Planen var att rida runt 17, 18 km/h och vi fick ett snitt på 17,5. Han kändes fin och tog faktiskt värmen riktigt bra och pulsade in på 1,38 i första grinden. Hela dagen resulterade i en 4:e plats och tyvärr missade vi 3:e platsen med en noslängd, men men. Det var en perfekt träning inför Göinge! Nu väntar några dagar till med vila och i början på nästa vecka sätter jag igång honom igen, sen är det träning hela maj :)

Jag håller även på med detta eviga stall-letande och många är väldigt anti hingstar tråkigt nog. Jag var och tittade på ett stall igår där jag fick ha hingst, men det låg egentligen lite för långt bort och tyvärr fanns det ingen spolspilta. Har bilen i Göteborg idag så jag ska åka om nån timme och leta lite stall och knacka dörr tänkte jag, så får vi se vad det ger. Jag håller stenkoll på alla stallplatsannonser med och jag har nog aldrig besökt hästnet så mycket :)

Lägger ut lite bilder från Vedema sen när jag fått dom på mailen, dom finns nämligen i pappas kamera!

Torka igen!

Pågående bloggtorka. Tråkigt jag vet, men det händer inte så mycket intressant just nu och min fantasi är inte på topp. Förslag på nått?

Ferrari är laddad inför vedema och det ska bli så roligt! Första starten för säsongen känns alltid lite extra kul! Dessutom får jag 2 extra hinknissar i form av svärmor och svärfar :) Superkul att ni följer med!

Imorgon ska jag åka och hämta bilen som nu är klar! Jippie säger på den :) Sen är det ju påsk snart och då kommer det lite släktingar ner till Onsala, gött! När jag har bott här i över 10 dagar så kan jag stanna över påskhelgen med :) Har ju dessutom närmare till hästarna härifrån! Flyttar tillbaka till Göteborg sen nästa vecka. Så får jag några dagar till att komma underfund med vart jag ska göra av bilen.

Just det! Dariim var duktig och gick 40 km på Lovisedalsritten igår med sin medryttare Maria! Grattis till er :)


Dariim med Fredrik på ryggen :) Sommaren -10

Sötaste!

Jag hade vant mig vid vårvädret, så måste det komma regn då?? Jag ska dessutom vara ute och skritta lääänge idag och då hade jag gärna sluppit regnet. Hoppas att det hinner avta lite. Ge mig det fina vädret igen! Och på tal om hästar så måste jag säga (även här) GRATTIS till svenskarna som gjorde en kanontävling i Tyskland, speciellt till Frida och Zinner som vann 16-milen och dessutom plockade hem BC!

Cathie (som äger stallet) har taxvalpar uppe i huset och gissa om dom är söta!! Jag hälsade på dom igår och nu är dom 6 veckor. Sötare får man faktiskt leta efter!

För övrigt behöver jag 12 kg bly i sadeln så jag har mailat runt lite till ställen där det finns blyhagel, hoppas nån hjälper mig! Har även svarat på mycket stallplatsannonser. Hoppas att något stall inte är helt anti-hingst. Jag ska börja dra i mina "travstallskontakter" snart me :)