Skäms på mig!

Dålig uppdatering jag vet, men hjärnkapaciteten har hoppat ner ett snäpp känns det som. Helgen var bra förutom att jag hade inbrott i bilen! Förbannade snorungar säger jag bara, ska det vara så svårt att låta andras grejer vara ifred!? Annars umgicks med jag Sandra, var på liten roadtrip till Falköping, svävade på rosa moln, festade med älskling i Borås, red Ferrari och hade det allmänt bra!

Taxiboken har kommit så nu är det bara till att sätta igång med pluggandet och ringa trafikverket för att boka tider till teoriproven :)
Ferrari blev skodd idag och imorgon väntar tuff intervallträning! Längtar! Nu blir det sängen! Caio :)


Min fina!

Taxi, taxi :)

Nu ska äntligen taxileget bli av!! Får det i 25-årspresent av mamma och pappa :) Tack tack!! Kursmaterial och blanketter är beställt så snart är det bara sätta igång! :D

Snart!

Jag vill vill vill starta nu!!! Våren är på riktigt intågande och då vill jag tävla! Ca 5 veckor till Vedema, men snälla, låt dom gå fort! Annars då? Ferraris träning rullar på och han ser riktigt fin ut i huden nu :) Min egen träning kan jag inte påstå att det går speciellt bra med... eller snarare, inte alls.

Har lite att göra idag så det är bara till att sätta fart. Jag har varit duktig att plugga nu på morgonen iaf! Ikväll kommer Sandra och Alfons hit och blir våra sovkompisar inatt då Sandra ska befinna sig på, våran granne, centralen vääääldigt tidigt imorgon. Alfons stannar här och åker ut och busar i stallet med mig :) Mys!