Ferrari, baby!! Oohh yeeees!!!

Jajjamensan, Ferrari för hela slanten! Och den här gången pratar jag INTE om min fina fyrbenta Ferrari utan nu pratar vi RIKTIGA grejer!!

Jag har världens bästa pojkvän, vill bara poängtera det! Han prickade så rätt han bara kunde när det gällde min 25 årspresent. Jag fick köra en Ferrari!! Helt galet, men jag har faktiskt kört en :) Det har alltid varit drömbilen som funnits med i huvudet jämt. I tonåren hade jag minsann inga pojkband på väggarna utan bara Ferrarisar! Jag blir fortfarande helt salig när jag tänker på att jag körde, jag har blivit kär -- ännu mer kär än vad jag redan var, i bilen alltså ;)

Hur som helst, det enda jag fick veta på födelsedagen (som var i måndags förra veckan) var att på lördag skulle vi åka från lägenheten vid halv två. Fredrik hade inte sagt en flaska eller gett någon ledtråd heller så jag visste verkligen inte vad som väntade. Många olika tankar snurrade visserligen i huvudet, men att köra Ferrari var inte en av dem! Så underbar överraskning. När jag förstod var det va som skulle ske blev jag helt adrenalinfylld!

Jag körde på Göteborgs gator i 20 minuter och det finns inget ord som kan beskriva det, tyvärr! Ni får använda eran fantasi :) Motorljudet var inte nådigt och växla ner i Lundbytunneln och dra på... Shit, ryser av bara tanken!! Instruktören var dessutom hur härlig som helst! pitlane.se rekommenderas starkt!
Bilen i fråga var av modellen F430 F1, 2008 årsmodell, 4,3 liters V8:a och 490 häst! Den kostar bara 2 miljoner i inköp och 52 000 om året i försäkring ;) Nån som vill ge mig lite pengar? Hahah :)

Skönheten:Snyggare häck finns inte!

 

 

Kommentarer :

#1: STHEAB

Det är många här som är gröna av avund!!!

skriven

Kommentera inlägget här :