Då var det dags!

Jag är helt värdelös som inte har bloggat än, jag vet. Men dygnen rullar fort och har inte tillräckligt med timmar. Sen har jag också, helt ärligt, inte haft någon större lust att blogga de senaste veckorna. Men nu ska det bli skärpning! Jag tycker ju att det är ganska så skoj :)

Så vad har hänt då? Hmm, inget speciellt. Livet rullar på! Jag jobbar mycket och tillbringar 10 timmar om dygnet i taxin och övrig tid läggs i stallet, på Fredrik och vänner. Sitter just nu i Sätila hos svärmor och svärfar med ett glas rött och har det bra! Vi sover kvar här inatt och imorgon blir det lite gos med hästarna och sedan soffhäng! På måndag börjar en ny arbetsvecka - måndag till torsdag dagtid, fredag och lördag nattpass!

Antar att de flesta är nyfikna på Indianen och hur det går med honom? Svaret är att det går kanonbra! Han rids några dagar i veckan och vi är bara ute och myser i skogen eller grejar i corallen. Han är en fantastisk häst! Underbar personlighet. Jag har sagt det innan och jag säger det igen - han kommer bli en stjärna! Vänta bara tills ni får se honom på CR nästa år :)
Ferrari är lite gladare, men är inte specellt nöjd med att ha vintervila! Han får sina ryck och drar några repor i hagen ibland och när jag är ute och går med honom hoppar han mer på stället än går framåt. Han är friskförklarad från hältan och det är uppenbart att han saknar träningen, men i slutet av oktober sätts skrittandet igång igen :) Längar faktiskt lite efter att sitta på honom igen.
Filur är en pigg och glad liten tjockis som trivs med tömkörningen! Ska ta en bild på honom snart i hans fina sele :)

Jag tömde kameran innan, något som inte var gjort på ett tag. Den har i och för sig inte använts flitigt senaste tiden, men en och annan bild fans det!

Indi.


Jag med Malins & Pontus lilla Anton i Augusti.


Hela familjen! Malin, Anton, Pontus & Emma.


Före båtfärd i sthlms skärgård. Farmors 80 årsfirande!


Jag & mammas fina Dariim!


Han är lika go som han ser ut ;)


Och lite action!


Kommentera inlägget här :